MEDLEMSBREV

Medlemsbrev augusti 2022

Medlemsbrev 2022 08 01

Hoppas ni alla haft en fin sommar och kunnat njuta av det soliga och sköna vädret. Sommaren är inte slut ännu. Men det börjar ändå bli dags att se fram emot en fin och härlig höst. En höst som vi behöver fylla med givande aktiviteter och bra social gemenskap. Vi börjar med andra ord närma oss tidpunkten för publicering av höstens gedigna program inom Varbergs Senioruniversitet.

Den 10 augusti är det dags. Publicering av hemsidan, vsu.se.

Därefter kan man anmäla sig till de aktiviteter som känns intressanta och som man vill delta i. Anmälan sker via formulär på hemsidan.

Aktiviteter under augusti

Den 25 augusti är det start för programmet. Vi inleder hösten med en vandring och besöker Läjets trä och trädgårdar, kl 14.00 till 15.30. Anmälan görs under Vandringar >>, efter det att programmet publicerats den 10 augusti. Varmt välkomna.

Vi i styrelsen hoppas att du ska hitta någon aktivitet att delta i. Kom ihåg att alltid fortsätta vara nyfiken och lära dig nya saker. Det främjar allas vår hälsa. Det kanske är dags att prova på något nytt. Lära sig ett nytt språk eller delta i kursen om countryns historia.

Väl mött på någon våra aktiviteter i höst.

VSU-styrelsen


© Varbergs Senioruniversitet