MEDLEMSBREV

Medlemsbrev december 2021

Nu är snart höstterminen slut och vårens programverksamhet nästan klar. Programmet kommer att presenteras strax innan jul på vår helt nya hemsida. Ni som inte har tillgång till dator får programmet med posten. Vi hoppas och tror att den nya hemsidan blir enkel att hantera. I samband med att den nya hemsidan släpps kommer ni att få ett mail så att ni omgående kan gå in och anmäla er för de kurser som startar tidigt. Adressen till hemsidan är som tidigare www.vsu.se

Vi fortsätter med flera av de populära kurserna och utökar med exempelvis Världskrigen, Så ger du hunden ett gott liv, Halländskt hantverk, Rock'n roll, Spanska och BokcirkelEtt flertal Resor och Vandringar är inplanerade likaså Föreläsningar och Medlemsmöte.

Vi närmar oss dagen för årets Jullunch på Societén. Torsdagen den 9 december träffas vi vid 12 snåret för mingel, jullunch och underhållning av Kalle på Läjet. Kostnad är 200 kronor per person.


Vi önskar er alla en trevlig julhelg med en förhoppning om att vi ses åter på någon av vårens alla aktiviteter.

GOD JUL önskar STYRELSENPå vårt senaste medlemsmöte gav Bokhandlare Lars Göransson oss tips om läsning till jul. Till och med den 12 december får vi 15 % rabatt på de titlar han presenterade för oss. Bokcirkeldelatagarna kommer även de att få rabatt på kurslistan.

© Varbergs Senioruniversitet