MEDLEMSBREV

Medlemsbrev december 2022

Medlemsbrev 2022 12 01

Telefonsvarare: 0340-87300, vi ringer upp så snart vi kan.

Höstterminen närmar sig sitt slut. Vi kan se tillbaks på en rad aktiviteter och kurser som förhoppningsvis varit givande för alla deltagare. I början av förra veckan fick vi också pröva på lite vinter. Snö som la sig vackert på träden. Däremot var ju inte halkan ett så trevligt inslag. Jag hoppas ni klarat er bra de få dagar vi hade vinter innan tövädret och den milda temperaturen kom tillbaks. 

Kvar av höstens program är nu bara vår populära jullunch. Som vanligt har vi valt fina Societeten till jullunchen. 

Det är torsdagen den 8 december  som vi ses över en jultallrik.   Varmt välkomna. 

Uppmärksamma att anmälan är bindande. Vi måste betala för alla portioner som vi beställer så därför måste vi tyvärr fakturera dig om du inte dyker upp.


Vårens program

För närvarande pågår arbetet med vårens program för fullt. Programmet kommer publiceras på nätet under december. Detta för att man ska hinna anmäla sig i tid till de kurser som börjar under januari.

Är det så att du har önskemål om någon speciell kurs så hör av dig på vår e-post eller direkt till någon i styrelsen. Dessutom om du själv eller någon du vet om skulle vara intresserad av att leda en kurs så är vi tacksamma för sådana tips. Ersättning utgår. Vi vill också gärna ha tips på något kök, på skola eller liknande, där vi kan hyra in oss. Det finns nämligen flera av er som vill delta i kurser kring matlagning, såsom laga mat för en eller två personer samt vegetarisk matlagning.

Hoppas vi ses på jullunchen. Om inte så en god jul och ett härligt nytt år så ses vi i januari på någon trevlig aktivitet.

Sköt om er

VSU styrelsen

© Varbergs Senioruniversitet