MEDLEMSBREV

Medlemsbrev januari 2023

Medlemsbrev 2023 01 03

God fortsättning på det nya året. Hoppas 2023 blir ett år med fler positiva händelser och färre kriser än det förra året. Kanske är vår inställning till det som sker viktig. Vi måste lära oss att ta tillvara de fina stunderna. Det gäller inte att vänta på att ovädret drar förbi utan vi ska kanske lära oss dansa i regnet.

Vårens program

Vårens program ligger nu ute på VSUs hemsida. Det är nu dags att anmäla sig till de kurser som startar under januari. Välj bland utbudet och satsa på att lära något nytt i vår. Det finns en hel del att välja på.

Nyhet

Tillägg till programmet kommer att komma ibland under pågående termin. Ett sådant kan vi informera om redan nu. Även nu i vår kommer det att starta en Bokcirkel. 4 gånger blir det under våren med start den 30 januari, kl 10.00. Lokal IOGT. Till första tillfället läses Giorgio Bassani ” Guldglasögonen”.

Är du intresserad så håll utkik efter den på vår hemsida vsu.se under övriga kurser. Möjlighet att anmäla sig kommer där så fort vi kan.


Januari

Under januari startar många av våra kurser såsom franska, italienska, med latinet som grund, spanska, tyska, fastighetskunskap, jazz och ukulele.

Glöm inte anmäla dig till studiebesöket på Teater Halland den 26 januari. Vi får göra en rundvandring och se genrepet av Djurfarmen. Vi behöver din anmälan snarast!

Vårens första föreläsning blir det den 26 januari kl 14.00 på Campus, B130. Temat är Shipping och Varberg. Föreläsare är Erik Almqvist, pensionerad skeppsmäklare. Missa inte detta tillfälle att lära mer om shippingen och hamnens betydelse för Varberg.

 

Det är nu dags att betala medlemsavgiften för 2023, som är 200 kr/ kalenderår. Det gör du enligt anvisningarna i programmet. Observera att det snart kommer att finnas en Qrkod, som gör det lätt och smidigt, på hemsidan under medlemskap. Ditt medlemskap är viktigt för att vi ska kunna utveckla verksamheten och erbjuda nya spännande aktiviteter.

Väl mött under en spännande vår. Och notera att det bara blir ljusare och ljusare för var dag som går.

Carpe Diem

VSU styrelsen


© Varbergs Senioruniversitet