MEDLEMSBREV

Medlemsbrev juni 2022

Medlemsbrev 2022 06 01

Maj har varit lite kylig och blåsig men också bjudit på dagar med sommartemperatur. Terminen närmar sig slutet och de flesta av våra aktiviteter har avslutats. Dags att utvärdera vårens program. Framförhållningen gör att vi är i slutfasen av att fastställa höstens aktiviteter.


Aktiviteter under maj
I slutet av april hade vi ett medlemsmöte. Mycket trevligt med glädjande musik av Mats Rösell med kollega och med tillhörande Quiz. Tyvärr var det inte många som besökte mötet. Vi som var där blev i alla fall ordentligt underhållna.

Vandringarna som genomförts under maj har varit dels ett mycket välbesökt tillfälle med tema Västerport. Dagen före det att kommunen fick negativt beslut från Mark- och Miljödomstolen. Dels en vandring i de södra stadsdelarna med guide Peter Börjesson. Mycket lärorikt och trevligt.


Kommande aktiviteter under juni

Kvarvarande aktiviteter i vår är en vandring den 16 juni och denna gång i Järnmölle i Tvååker. Det finns fortfarande några platser kvar. Är du intresserad så anmäl dig på formuläret på hemsidan. Guide denna gång är Börje Wernersson. 

För övrigt ser vi fram emot en lång och härlig sommar med varma bad. Vi är ju så nära havet det underbara. 

En bit in i augusti så publicerar vi höstens program. Några aktiviteter startar redan i slutet av augusti och en del kurser börjar sedan i september. Fundera över sommaren om det inte är dags att gå en kurs i något intressant ämne. Kanske till och med lära ett nytt språk eller fräscha upp ett som du lärt tidigare. Sluta aldrig att vara nyfiken. Aldrig för sent att lära nytt. 


Hoppas vi ses på vårlunchen. Trevlig sommar. 

VSU-styrelsen


© Varbergs Senioruniversitet