MEDLEMSBREV

Medlemsbrev maj 2022

Medlemsbrev 2022 05 01

Våren har börjat ta fart. Solen lyser på oss alla och termometern visar tvåsiffriga tal. Det är ljuvligt att vara ute i naturen och njuta. Men än så har vi lite aktiviteter kvar som ni alla kan delta i innan vi tar paus för sommaren.

Annars pågår just nu ett intensivt arbete med höstens program. Har du några specielle idéer om aktiviteter så hör av dig till någon i styrelsen eller på vår mail så försöker vi få med det i programmet.


Aktiviteter under april

Den 7 april hölls ett föredrag i samarbete med Flottans män i Varberg. Anledningen var att Sveriges Flotta i år är 500 år. Intressant föredrag med många tillbakablickar på flottans verksamhet.

Kursen i ukulele har startat en ny omgång på förslag av deltagarna. Så roligt och det verkar också som om deltagarna har roligt på kursen. Förresten 
så startade kursen ursprungligen som ett önskemål från en medlem. Fler sådana bra idéer vill vi ha till styrelsen för kommande program.


Kommande aktiviteter under våren

Kvarvarande aktiviteter i vår är vandringarna. Den 5 maj är vandringen i den planerade stadsdelen Västerport. Det finns fortfarande någon plats kvar.

Den 19 maj vandrar vi i de vackra och expansiva södra delarna av Varberg. Guide då är Peter Börjesson. Missa inte detta tillfälle. Sista vandringen för våren är torsdag den 16 juni. Det är en botanisk exkursion i Järnmölle i Tvååker. Guide Börje Wernersson. Anmälan gör du i formuläret på vår hemsida vsu.se >>.

Och sen men inte minst så möts vi under en vårlunch, torsdag den 2 juni, på Societén. Mingel, vårmat och trevlig samvaro. Anmälan är nu öppen på hemsidan, /medlem/varlunch.


Soliga vårhälsningar från

VSU-Styrelsen


© Varbergs Senioruniversitet