MEDLEMSBREV

Medlemsbrev november 2022

Medlemsbrev 2022 11 01

I helgen ställde vi om våra klockor till vintertid. Det gör att solen försvinner tidigt och kvällarna blir mörka. Inom VSUs styrelse jobbar vi nu för fullt med vårens program. Ett spännande och givande arbete. Går du och funderar på någon kurs eller annan aktivitet som du gärna skulle se i vårt program så tveka inte att höra av dig. Kontakta någon i styrelsen, ring och prata in på vår telefonsvarare (så ringer vi upp) eller skicka ett mail på info@vsu.se. Alla tips och idéer är välkomna. Tillsammans kan vi skapa en bra verksamhet.

För övrigt så pågår höstens verksamhet för fullt. Kursen i italienska rullar på eftersom vi fått en vikarie resten av terminen.Aktiviteter under november

Följande aktiviteter är det hög tid att anmäla sig till:

  • I samarbete med Varbergs kommuns klimat- och energisamordnare genomförs ENERGISPARTIPS I VARDAGEN. Den 9 november 14.00 – 15.30 på Campus Varberg, sal B 130. Missa inte denna möjlighet, tipsen kan ju resultera i lägre elräkningar.
  • I samarbete med och stöd från Sparbanksstiftelsen genom förs DIGITAL VARDAG. Den 10 november 14.00-15.30. Plats: Varbergs Sparbanks kontor vid Torget, Bäckgatan 16, Varberg (Ingång via Kundtjänst privat). Innehåller grunden i att ha en digital ekonomi och hur man skyddar sig mot bedrägerier. Fika ingår
  • Det finns platser kvar på studiebesöken på Jan Myrdals bibliotek den 9 november 14.00 – 15.30, samt den 16 november samma tid.

Anmälan till dessa aktiviteter sker via formulär på vår hemsida.

  • Medlemsmöte har vi tisdagen den 29 november kl. 13.00 – 15 i Ljuspunkten. Lars Göransson, Göranssons Bok och Papper, berättar om höstens och julens böcker.
    Missa inte denna möjlighet att få fina julklappstips. Vi bjuder på fika. Ingen anmälan.

Hoppas du hittar något av intresse att delta i.

VARMT VÄLKOMMEN

VSU styrelsen, vi ser fram emot att träffa dig på någon av våra aktiviteter© Varbergs Senioruniversitet