MEDLEMSBREV

Medlemsbrev september 2022

Medlemsbrev 2022 09 01

Det soliga sommarvädret fortsätter och vi har fått njuta av många varma dagar. Kvällarna kanske har varit bäst, mer lagom, ljumna och fantastiska. Perfekta för att sitta ute länge. Nu när september närmar sig så är prognosen att även vädret blir mer höstlikt. Det blir då verkligen hög tid att planera höstens olika aktiviteter. Vi i VSU har just i rätt tid publicerat höstens program. Du hittar det som tidigare här på hemsidan. Gå in och välj bland alla kurser och möjligheter till att lära nytt och att ses i trevliga sociala sammanhang.

Vi startade redan under augusti med en vandring som började med ett studiebesök på Läjets trä och trädgårdar och det finns mycket kvar att ta del av i höst.

Aktiviteter under september

Under september finns ytterligare två vandringar:
Den 8 september 14.00 vandrar vi i Gässlösa naturreservat som ligger längs med 153:an. Går man upp för Bösteberget i Gässlösa har man en hänförande utsikt över Himledalens dalgång. I slänterna växer kaprifol och piprör. På våren finns det också liljekonvaljer.

Den 22 september vandrar vi längs Hälsans stig med start vid Brunnsbergsskogen och runt östra delarna av centrala Varberg. Vid båda vandringarna tar vi med oss eget fika för en trevlig rast längs vägen. Anmälan sker som vanligt via hemsidan.

Språkkurserna startar under senare delen av september. Anmälan två veckor innan, så det är dags nu.

Seminariet på Enebackens kraftkälla är den 15 september. Passa på att samla kraft inför kommande höst och vinter. Jazz, bokcirkel, fåglar och yoga börjar också i september.

Jazz börjar också i september.

Det är hög tid att anmäla sig för att komma med på kurser som startar i september. Det finns fortfarande enstaka platser kvar på bokcirkeln, latin fortsättning, tyska, engelska och yoga.


Hoppas du finner något i vårt program som passar dig. Anmälan görs via formulären här på hemsidan. 

Vi ser fram emot att ses på aktiviteterna framöver.

.

VSU-styrelsen


© Varbergs Senioruniversitet