VANDRINGAR

Vandringar hösten 2022 

För vandringar krävs medlemskap och våra allmänna villkor gäller, se Anmälningsvillkor.

Vandringarna i centrala Varberg och dess närhet fortsätter under hösten. Max 20 personer per gång. Avgiften är 100 kr/person om inget annat anges.

Ytterligare vandringar kan tillkomma. Information kommer på hemsida och i medlemsbrev. Frågor om vandringarna kan ställas till info@vsu.se.Torsdagen den 25 augusti

Besök på Läjets Trä och trädgård en varm och solig eftermiddag. Vilken fantastisk trädgård. Så väl värd ett besök!

Läjets trä och trädgård

Vi besöker Läjets Trä- och trädgård och får en guidning i den intressanta trädgården. Därefter går vi till naturreservatet mot Gamla Köpstad där vi efter en skön promenad tar vår medhavda fika och njuter av den vackra naturen. Vandringens längd anpassas efter tid och väder. Tur och retur blir det cirka 3-4 km.
Vi samlas i Läjet vid busshållplatsen (Tre toppar) 13.45. Buss nr 1 passar bra i tid. Parkera bilen kan man göra i hamnen.Gässlösa naturområde

Vi besöker och vandrar i naturreservatet Gässlösa. Terrängen är delvis kuperad och med trappa. Vi anpassar väg och sträcka så att det blir så tillgängligt som möjligt. Rundvandringen blir cirka 4 km. På lämpligt ställe tar vi vår medhavda fika. 
Vi samlas på bilparkeringen vid Naturreservatet som ligger strax efter Rolfstorp längs med 153:an. Vi samåker om det finns behov.

Torsdagen den 8 september - INSTÄLLD

Hälsans stig

Vid Gödestadsvägen kan man gå in på Hälsans stig som HjärtLungsjukas förening har varit drivande för att iordningställa. Leden är förhållandevis lättgången. Vi går söderöver och kommer bland annat passera de nybyggda is- och simanläggningarna på vägen. Vi kommer även här gå cirka 3-4 km. Vid Svarta havet tar vi vår medhavda fika.
Vi samlas på bilparkeringen för Hälsans stig på Gödestadsvägen.

Torsdagen den 22 september    INSTÄLLD


Medlemskap krävs. Läs våra anmälningsvillkor här
>>

Notera att när du trycker på Skicka, så kan robotfrågan dyka upp. Markera då i kryssrutan att du inte är en robot och tryck på Skicka igen. Texten Tack för din anmälan är ett kvitto på att din anmälan skickats.
ANMÄLAN TILL VANDRING