Om du måste avboka eller ångrar dig

Använd avbokningsformuläret om du måste avboka eller ångrar dig. Du kan också mejla till info@vsu.se. Glöm då inte att ange ditt namn och vilken aktivitet du vill avboka.

Vilken ångerrätt har du?

Du har 14 dagars ångerrätt när du blivit antagen till en aktivitet.

 • Bokningar som du inte är antagen till kan du alltid ångra utan begränsning.
 • När ångerrätten gått ut är din anmälan bindande.
  Om du måste avboka din plats gör du det själv på hemsidan via avbokning. Vid avbokning debiteras en avgift på 50 kr, eller 100 kr om avbokningen sker mindre än en vecka före start. Därefter kan aktiviteten inte avbokas, annat än vid sjukdom. Medlemsavgiften återbetalas ej.
  Har du inte tillgång till internet så mejlar du info@vsu.se för att avboka din plats.
  Det går inte att utebli och inte betala avgiften eftersom systemet skickar ut påminnelser och sedan stänger av dig från att deltaga i fler aktiviteter innan skulden är betald. Vi hoppas du har förståelse för att anmälningarna är bindande. Dessa regler har vi för att vi strävar efter att ha låga avgifter, vilket innebär att vi inte har några marginaler i vår budget.
 • Vi är tacksamma om du senast 12.00 dagen före aktiviteten meddelar oss om du får förhinder. Detta gäller även om din anmälan är bindande. Om det finns reserv som kan överta din plats får du tillbaka hela avgiften. Det är också en artighet mot de företag/institutioner vi besöker, om vi kan meddela hur många vi blir på besöket.
 • Vi kan tvingas ställa in en aktivitet innan den startar. Då får du självklart tillbaka hela avgiften.
 • Tyvärr har vi inte möjlighet att återköpa kurslitteratur, material eller dylikt.

Tänk på att om du avbokar kanske det finns någon på reservplats som får delta!

Rulla till toppen