Styrelsen

Ordföranden har ordet hösten 2023

Välkommen till Senioruniversitetet och höstens seniorverksamhet!

Mitt i sommaren och så kommer plötsligt delar av höstens program. Det beror på att flera av aktiviteterna börjar redan i augusti. Vi måste passa på med fågelkurs, botanisk vandring och utflykt när naturen är som bäst för det. Därefter blir det dags att börja planera för en givande och stimulerande höst. Tänk på hur viktigt det är när vi väl är där att ha aktiviteter där vi möts i gemenskap med andra och tar del av och lär oss nya saker. Så inspireras av VSUs höstprogram och planera en aktiv höst utifrån de spännande aktiviteter som finns i programmet.

2023 är ett speciellt år eftersom VSU fyller 25 år. Vi satsar därför på en festlig jubileumsföreläsning. Ingen mindre än Björn Gremner från Antikrundan kommer och föreläser om orientaliskt porslin. Du kan då också ta med dig porslin för att få det värderat. Vi lovar att det blir lite extra festligt i samband med denna föreläsning. Missa inte detta!

Glöm inte att stödja VSU som medlem. Genom att vi blir många medlemmar har vi möjlighet att utveckla verksamheten vidare och få ett än bättre program. Så har du inte betalt årsavgiften på 200 kr för 2023 så gör det snarast.

För ett livslångt lärande och en aldrig avmattad nyfikenhet. Välkomna till en spännande höst 2023.

Lisbet Kristiansson
Ordförande
VSU

Styrelsen

Lisbet Kristiansson, ordförande

Christina Hansson, kassör

Eva-Lena Jensen, ledamot

Arne Larsson, ledamot

Ingrid Möller, ledamot

Kerstin Odenman, ledamot

Eva Rehn, ledamot

Annbritt Ulfgren, ledamot

Revisorer

Göthe Andersson, revisor

Mats Olsson, revisor

Anders Lindborg, revisorssuppleant

Valberedning

Roger Larsson, sammankallande

Inga-Lill Jern Larsson

Ove Skillbäck

Rulla till toppen