Medlemsbrev sommaren 2023

Vart tog den sköna sommarvärmen vägen. Regnet var visserligen välbehövligt men det måste väl inte blåsa så. Men så är det ju så att man får ta det väder som levereras. Hoppet finns ännu kvar om en fin och varm augusti.

VSUs program för hösten är som en del av er redan sett publicerat på vsu.se. Anmälan till augustis aktiviteter har redan öppnat. Resten av programmet öppnas för anmälan den 25 juli. Så passa på och gör upp era planer för en fin och innehållsrik höst.

Aktiviteter under augusti

Redan den 2 augusti startar fågelkursen. Det blir tre onsdagar under vilka ni är ute i naturen och studerar våra bevingade vänner. Alltså hög tid att anmäla sig.

Den 24 augusti är det en biologisk vandring på Getterön. Spännande tillfälle att lära mer om den halländskan floran.

Så augustis sista aktivitet. Den 31 augusti då vi genomför en resa till Västergötland och besöker bland annat Skara och Varnhem. Missa inte denna möjlighet att lära mer om vår historia. Mer information finna att läsa på hemsidan, vsu.se.

Aktiviteter under september

Några av våra kurser börjar såsom akrylmålning, bokcirkel och jazz. Även två vandringar sker under september på Påskbergskolonin och till G:a Köpstad och handelsplatsen.
Föreläsningarna startar också i slutet av månaden med en om Mediebilden av 60+ och en jubileums föreläsning.

VSU fyller 25 år 2023

Det firar vi med en jubileumsföreläsning om orientaliskt porslin. Det är experten från Antikrundan Björn Gremner som föreläser. Tag med er eget orientaliskt porslin, så får ni det värderat. För att fira ordentligt så kommer vi också att bjuda på fika.

Så varmt välkomna till höstens inledande aktiviteter. Trevligt att ses igen under trivsamma former med möjlighet att lära nya spännande saker.

För styrelsen
Lisbet Kristiansson

Rulla till toppen