Medlemsbrev maj 2023

Vi hoppas ni alla mår bra och njuter av den härliga årstiden. Även om det fortfarande är lite kyligt i vinden så vet vi ju att det väntar ljumnare vindar och sommar. Men det blir ju att ta på sig lite extra varmt om planerna är ett besök vid Rantzauklippan och valborgsmässoelden.

VSUs aktiviteter under maj och juni
Vi startar maj månad med en föreläsning. Fredagen den 5 maj kommer EU-parlamentarikern Jörgen Warborn och pratar om sitt arbete i EU parlamentet. OBSERVERA tiden! Fredagen den 5 maj kl. 11.00 på Campus. Denna gång i sal E218. Ingång vid biblioteket och hiss eller trappa till andra våningen. Lite större sal denna gång. Dessutom mikrofon och hörselhjälpmedel samt en fin utsikt över hamnen. Missa inte detta. Kostnad 100 kr. VÄLKOMNA!

Torsdagen den 11 maj är det medlemsmöte kl. 10.30 på Ljuspunkten. Biblioteket kommer då och berättar om de tjänster som de har för oss seniorer. Vi fikar också tillsammans. Ingen avgift.

Samma dag, dvs torsdagen den 11 maj så finns möjlighet att delta i en vandring i naturreservatet Gamla Köpstad. Samling kl.13.45 i Läjet vid Tre Toppar. Passa på och njut av vandring i naturskön natur. Avgift 100 kr. Tag med fika.

Äntligen är våra resor tillbaks efter pandemin. I maj, närmare bestämt torsdagen den 25 maj reser vi till Rydal och textilmuseet där. Fika. Senare äter vi lunch på Rydals Herrgård. Därefter blir det ett studiebesök på Kasthalls mattor. Kostnad för resan är 550 kr. Anmälan senast den 15 maj.

Dessutom planerar vi just nu årets vårlunch. Denna gång byter vi miljö och äter den på Joels Brygga i Läjet. Datum för lunchen är torsdagen den 1 juni. Gott om parkeringsplatser i hamnen och har man inte bil så går bussen till Träslövsläge dit. Du kan inte anmäla dig till lunchen ännu. Anmälan öppnar en bit in i maj. Håll koll på hemsidan. Mycket välkommen till vårlunchen.

Välkommen till våra aktiviteter.

Hoppas vi ses där!

VSU styrelsen

Rulla till toppen