Medlemsbrev oktober 2023

Flera av höstens kurser börjar nu under de första veckorna i oktober. Har du inte anmält dig till någon så skynda dig. Det finns fortfarande enstaka platser kvar. Tänk på hur stimulerande det är att lära något nytt tillsammans med andra medlemmar under trevlig samvaro. 

Oktober månad

Under oktober är utbudet av aktiviteter mycket brett och du kan säkert hitta något som intresserar dig.

Redan den 5 oktober är det medlemsmöte. Jonas Ellborg, en varbergskonstnär kommer och berättar om sitt konstnärsskap. Dessutom kommer vi att ha en diskussion om programmet under våren 2024. Vad vill du helst delta i kurs, föreläsning eller annan aktivitet. Vi fikar och har en trevlig stund tillsammans. Torsdag 5 oktober kl 10.30 på Ljuspunkten.

Därefter får vi den 11oktober vara med på generalrepetitionen av Alberte & Jakob på Teater Halland. Tiden är 14.45. Till detta behöver du anmäla dig. Det gör du på vår hemsida vsu.se.

Den 12 oktober är det besök med vinprovning på Ästad Vingård. Anmälan på hemsidan. Observera att transport ingår i avgiften.

Fredag den 13 oktober startar serien Kalifaten, islams guldålder med Tore Solum. Missa inte att lära mer om islam och dess bakgrund. Anmälan krävs

Veckan därefter startar på måndag 16 oktober Uttryck i konsten och dess tekniker med Bengt-Göran Johansson. Anmälan krävs

Torsdag den 19 oktober är det dags för föreläsning igen. Professor emeritus Sten Wandel föreläser om Framtidens transporter och logistiken i städer. Intressant innehåll kopplat till en hållbar och miljövänlig utveckling.

Kommer i november

Under november kommer en ny kurs som vi inte tidigare aviserat. En kurs i hållbar matlagning för det lilla hushållet. Håll ögonen öppna så du inte missar när den läggs ut för anmälan. Ni lagar mat tillsammans och har sedan en trevlig måltid tillsammans.

Väl mött på någon av våra aktiviteter. Hoppas vi ses

Styrelsen för VSU genom

Lisbet Kristiansson

Ordförande

Rulla till toppen